Welkom bij Espressobar Maling  

  Onze activiteiten  

  espressobar maling  


Espressobar Maling is de thuisbasis van 2 Nederlands koffiekampioenen. Frans van der Berg en Sander Groenink. Hun gedrevenheid en passie voor het vak gaan ver. Voor sommigen misschien iets te ver ;-). Binnen Maling willen wij je een ultieme koffiebeleving laten ervaren. Lekker rustig genieten van een perfecte shot espresso, een gebalanceerde cappuccino en alles er tussenin.


  koffiebranderij: de koffieambassade  


Na ruim 12,5 jaar ervaring in de espressobar als barista hebben wij eind 2020 besloten om ons ook in de wondere wereld van het koffie roosteren te gaan begeven. En niet geheel onverdienstelijk durven we te stellen. Vanuit het platform de Koffieambassade roosteren we koffies met een verhaal. Laat jij je ook inspireren door de verhalen en de fantastische smaken? Op onze webshop vind je ons actuele aanbod. Wees er snel bij. Voor veel koffies geld: op is echt op!

  BAKKERIJ  


Wat is koffie zonder taart en koek? Bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al bijna 10 jaar worden al onze producten gebakken in de 'bakkerij' boven onze bar. Deze bakkerij wordt bestierd door Alice, de moeder van Sander. Met recht kunnen wij dus zeggen: Oma's appeltaart, en authentieke andere recepten. Wil jij taart en koeken bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag of bedrijfsreceptie? Neem gerust contact met ons op via ons online formulier.

  Barista op lokatie  


Naast onze espressobar verzorgen wij ook een geweldige kop koffie op alle mogelijke lokaties. Onze professionele barista's maken alle soorten latte art, zijn meesters in het gastheerschap en kunnen werken op binnen- en buitenlokaties. Voor elke lokatie en unieke gelegenheid hebben wij een passende bar. 


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.